Google Maps

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Voit lisätä kauppaasi kartan Google Mapsista. Voit esimerkiksi näyttää asiakkaillesi missä kivijalkakauppasi sijaitsee.

Tämän tekeminen on mahdollista koti-, tuoteryhmä-, sekä sisältösivuilla.

Yleistä tietoa sivuista ja sisällön lisäämisestä löytyy artikkelista Johdanto: Sisällön muokkaaminen Editorissa.

Kuinka lisäät kartan:

1. Vieraile Google Mapsissa ja etsi kartasta paikka, minkä haluaisit näytettävän.

2. Valitse Jaa.

3. Select Upota kartta.

4. Kopioi näkyvissä oleva linkki.

5. Mene kauppasi ylläpitoalueelle ja valitse Editori.

6. Sivupalkissa kohdan Sivut alla näkyy lista kauppasi sivuista. Valitse sivu jota haluaisit muokata

7. Valitse Kuvaelementit.

8. Valitse elementti Google Maps ja vedä se haluttuun kohtaan sivulla painamalla vasenta hiiren painiketta pohjassa. Siniset alueet kaupassa määrittävät elementtien paikan.

9. Valitse Lisää Google Maps.

10. Liitä kopioitu linkki kohdan Upota kartta alle.

11. Valitse Tallenna.