Vilkas Now -tuki - Alasivun lisääminen sivulle

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Voit lisätä kauppasi sivuille alasivuja.

Esimerkiksi: Kaupassasi sinulla on "Tietoja meistä" -sivu. Sen lisäksi, että kerrot yleistä tietoa yrityksestä, luot sivut "Kivijalkakauppamme" ja "Missiomme". Jos nämä kaksi sivua lisätään alasivuiksi "Tietoja meistä" -sivulle, niitä ei silloin näytetä elementteinä päävalikossa.

Kun kävijät laittavat hiiren osoittimen kohtaan "Tietoja meistä", heille näytetään alasivut valikossa:

Kuinka lisään alasivun:

1. Klikkaa Editori ylläpitoasetusten päävalikossa

2. Sivupalkissa kohdan Sivut alla on lista kauppasi sivuista. Valitse Lisää sivu.

3. Kohdan Sivun nimi alla olevaan laatikkoon voit lisätä nimen uudelle sivullesi.

4. Jos et halua näyttää sivua kaupassasi (kun esimerkiksi muokkaat sitä vielä), valitse Piilota sivu.

5. Valitse Tallenna.

6. Valitse sivuvalikosta Sivut. Klikkaa hiiren vasemmalla painikkeella valitsemaasi sivua ja vedä se oikealle. Pudota se toisen sivun alle, jotta se näkyy alasivuna.

Älä unohda asettaa sivua näkyväksi, mikäli et jo tehnyt niin. Lisätietoa artikkelissa Sivujen näkyvyyden muuttaminen.

Voit myös muuttaa kaupan valikon sivujen järjestystä. Lisätietoa artikkelissa Sivujen järjestyksen muuttaminen.