Vilkas Now -tuki - Uutiskirjeet

Kirjoittanut Admin | Jul 8, 2020 12:08:15 PM

Verkkokaupankäyntiin liittyen uutiskirjeillä markkinoidaan pääosin olemassa oleville asiakkaille ja/tai erikseen sen tilanneille henkilöille. Uutiskirjeiden avulla voit lähettää heille tietoa uusista tuotteista, kupongeista, erikoistarjouksista ja paljosta muusta. Lähettääksesi uutiskirjeitä, voit käyttää erilaisia uutiskirjepalveluita.

Sähköpostiosoitteiden siirto uutiskirjepalveluun

Riippumatta käytetystä uutiskirjepalvelusta, niin kaupasta on mahdollista kohdassa Asetukset > Tuonti ja vienti viedä asiakkaiden tiedot omalle koneelle CSV-tiedostoon. Sieltä löytyy asiakkaiden sähköpostiosoitteet, jotka on sitten mahdollista tuoda käytettyyn uutiskirjepalveluun ja siellä olevaan vastaanottajalistaan.

Verkkokaupan sovelluksista löytyy myös sovelluksia osaan uutiskirjepalveluista, joiden avulla kyseisiin palveluihin voi siirtää tietoja automaattisemmin.

CleverReach ja Newsletter2Go ovat tehneet omat sovelluksensa, jotka on mahdollista asentaa verkkokaupan hallinnassa kohdassa Sovellukset. Ne löytyvät aihealueesta Markkinointi ja myynti.

Lisätietoa sovelluksista löydät artikkelissa Sovelluskauppa.