Vilkas Now -tuki - Asiakaskohtaiset hinnat

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Tämä ominaisuus on saatavilla Now L ja Now XL kaupoissa.

Asiakaskohtaisilla hinnoilla voit tarjota esimerkiksi kanta-asiakkaille tai jälleenmyyjille eri hinnat kuin mitä kaupassa on yleisesti.

Nämä poikkeavat hinnat näytetään vain asiakkaille, jotka ovat kirjautuneet sisään ja kuuluvat vastaavaan asiakasryhmään. Mahdollisia asettamiasi joukkohintoja ei enää näytetä näille asiakkaille.

Jotta voit tarjota asiakaskohtaisia hintoja, sinun on ensin luotava asiakasryhmä tätä tarkoitusta varten ja määritettävä halutut asiakkaat tähän asiakasryhmään.

Asiakaskohtaisien hintojen määritys tuotteella

1. Valitse Tuotteet ja sitten Näytä tuotteet hallinta-alueen päävalikossa.
  2. Taulukossa näet yleiskatsauksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Valitse sen tuotteen tuotenumero, jolle haluat määrittää asiakaskohtaiset hinnat.
  3. Valitse Asiakaskohtaiset hinnat.
  4. Voit määrittää hinnat täällä luotuille asiakasryhmille. Syötä ensin määrä ja sitten vastaava yksikköhinta.
  5. Tallenna muutokset.

Jos määräksi hinnalle asetetaan 1 kpl, niin asiakasryhmä saa tämän hinnan heti jos ostaa vähintään 1 kpl tuotteita. Jos taas halutaan antaa ns. määräalennuksia, niin asettamalla hinnalle määräksi 5 kpl, niin asetetun hinnan saa vasta kun ostaa vähintään 5 kpl kyseistä tuotetta.

Asiakaskohtaisten alennusten määritys asiakasryhmän asetuksissa

Valitse päävalikosta Asiakkaan ja sitten Asiakkaat

Sivulla näet kaupan asiakasryhmät. Valitse aiemmin lisäämäsi asiakasryhmä tai lisää uusi napista + Lisää

Voit määritellä asiakasryhmälle yleisen alennuksen koko tilaukselle antamalla kohtaan Ostoskorin arvo vähintään halutun tilauksen arvon, josta alkaen alennuksen saa. Jos asetat tähän 500€, niin oikealla puolella määrittelemästi summa tai prosenttialennuksen saa vain jos tilauis on vähintään 500€. Jos asetat arvoksi 0€, niin alennuksen saa aina.