Vilkas Now -tuki - Veroasetukset

Kirjoittanut Admin | Jul 8, 2020 7:11:20 AM

Voit tarkastella veroasetuksia valitsemalla Asetukset ja sitten Verot kaupan ylläpitoalueen päävalikosta.

Verotaulukko näyttää sinulle taulukon yleisimmin käytetyistä veroluokista tärkeimmillä veroalueilla. Oletusveroluokka ja oletusveroalue on merkitty *-merkillä taulukossa. Valitsemalla Muokkaa, voit muokata veroalueiden tai -luokkien prosenttimääriä. Huomaa varoitus, joka tulee näkyviin sivun yläosaan.

Täällä voit tarkastella saatavilla olevia veroalueita. Valitsemalla Maiden liittäminen näet, mitkä maat on liitetty mihinkin veroalueeseen. Et voi muuttaa veroalueita.

Kun tilaus tehdään, kauppajärjestelmäsi määrittää asiakkaan veroalueen automaattisesti toimitusosoitteen perusteella.

Täällä näet käytettävissä olevat veroluokat. Et voi muuttaa veroalueita.

Täällä voit hoitaa erilaisia veromallia koskevia asetuksia:

• Pitäisikö hinnat laskea ja näyttää kaupassa nettohintojen (ilman arvonlisäveroa) vai bruttohintojen (sisältäen arvonlisäveron) perusteella?
  • Pitäisikö arvonlisäveron näkyä ostoskorissa, sähköposteissa ja tilausasiakirjoissa? Ennen kuin valitset tämän vaihtoehdon, sinun on tarkistettava, sallivatko maasi verolait tämän asetuksen.
  • Pitäisikö hintojen syöttämisen hallintoalueelle perustua nettohintoihin vai bruttohintoihin?