Vilkas Now -tuki - Tilaaminen-asetukset

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM
Voit muuttaa eri asetuksia koskien kauppasi tilausprosessia.

Ylläpitoalueen päävalikossa, valitse Asetukset ja sitten Tilaaminen.

Täällä sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

• Kohdan Osoitekentät alla voit määrittää, mitkä osoitekentät tulisi olla näkyvissä tai vaadittu tilausprosessia varten. Vaadittu tarkoittaa, että asiakkaan on täytettävä nämä kentät suorittaakseen tilauksensa loppuun.
  • Kohdan Mukautetut tekstit alla, voit muokata tekstejä, jotka näytetään asiakkaallesi tilauksen aikana.
  • Kohdan Yleinen ja Oikeudelliset tiedonannot alla voit päättää, mikäli asiakkaan pitää hyväksyä ehdot ennen tilaamista ja että täytyykö heidän hyväksyä, että luopuvat tilauksen peruutusoikeudesta.