Vilkas Now -tuki - Maat

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Voit määrittää, mihin maihin haluat lähettää tuotteitasi.

Kuinka lisäät maan, johon aiot lähettää

1. Mene ylläpitoalueen päävalikkoon ja valitse Asetukset, Kansainvälistäminen ja sitten Maat.

2. Taulukossa näet maat, joihin lähetät tällä hetkellä. Lisätäksesi uuden maan, klikkaa + Lisää.

3. Valitse maa, jonka haluat lisätä.

4. Valitse Lisää.

Uusi maa on nyt lisätty.

Poistaaksesi maan listasta, valitse maan valintaruutu vasemmasta sarakkeesta ja paina sen jälkeen roskakorikuvaketta.

Sinun on varmistettava näiden maiden tilaustenkäsittely. Käytä alueita, jos haluat rajoittaa toimitus- ja maksutapojen käyttöä tietyissä maissa. Lisätietoja alueista on artikkelissa Alueet.

Kunkin maan veroalueet määritetään automaattisesti kauppaohjelmiston toimesta.