Vilkas Now -tuki - Eväste-ilmoituksen näyttäminen

Kirjoittanut Admin | Jul 8, 2020 7:11:20 AM

Mikä on eväste?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle, kun hän vierailee verkkosivulla. Evästeet voivat auttaa esimerkiksi tunnistamaan käyttäjiä, jotka vierailevat useasti samalla verkkosivulla.

Evästeilmoituksen näyttäminen

Voit määrittää, että verkkokauppasi vierailijoille ilmoitetaan evästeiden käytöstä heidän vieraillessaan kaupassa ensimmäistä kertaa.

1. Valitse Editori ylläpitoalueen päävalikosta.

2. Klikkaa sivun alhaalla sijaitsevaa ratassymbolia.

3. Valitse evästesymboli.

4. Kohdassa Näytä evästeilmoitus voit määrittää, näytetäänkö ilmoitusta vai ei.

5. Kohdan Teksti alla voit muokata tekstiä, joka näytetään evästeilmoituksessa. Voit myös lisätä linkkejä valitsemalla linkkisymbolin.

6. Tallenna muutokset.

Mitkä tarvitut/välttämättömät evästeet ovat käytössä kaupassasi?

Kaupassa on useampi eväste, mitkä aivan välttämättättömiö kaupan toimintaan. Nämä tallentuu loppukäyttäjän laitteeseelle kun hän vierailee kaupan sivuilla.

Voit halutessasi lisätä tämän listan lakisivuillesi, jossa puhutaan evästeistä.

Evästeen nimi - Toiminta

• session_id - Käyttäjän ostoskorin sisältö
  • session_id.sig - Evästeen "session_id" vahvistus/validointi
  • sf-locale - Käyttäjän valitsema kieliversio
  • Epagescookielawcookie - Asiakkaan valitsema evästeasetus (käytetäänkö kaikkia vai vain välttämättömiä evästeitä?)
  • Shoplnit - Ostoskorin ja tilausprosessin välistä viestintää
  • SessionID -Ostoskorin ja tilausprosessin välistä viestintää

Jos kaupan asiakas on valinnut, että käytetään vain välttämättömiä evästeitä, niin kolmannen osapuolen sovellukset, Google Tag Manager ja kustomoidut HTML-elementit eivät lataudu.