Etusivu » Tuki » Nettimarkkina ja Nettivaraosa

Nettimarkkina ja Nettivaraosa

Starter Yes
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

Voit hankkia verkkokaupan tuotteille lisänäkyvyyttä tarjoamalla niitä Nettimarkkina.com ja Nettivaraosa.com sivustoilla. NettiX:n suosituilla markkinapaikoilla yritykset ja yksityishenkilöt voivat tarjota tuotteitaan myytäväksi.

Edut tuotteiden lisäämisestä NettiX: palveluihin:

  • Ilmainen kokeilu 6kk ajan (100% riskitön)
  • Lähes 100 000 kävijää viikossa
  • Kävijät ovat hakemassa tuotteita ja valmiita ostamaan
  • Parantaa kauppasi hakukonenäkyvyyttä

Lue lisää ja rekisteröidy →

 

Käyttöönotto

Tarvitset tunnuksen NettiX:n palveluun voidaksesi tarjota verkkokauppasi tuotteita nettimarkkina.com tai nettivaraosa.com -palveluissa. Voit rekisteröityä osoitteessa nettimarkkina.com/kauppiaille.
Kun olet saanut NettiX:ltä tunnuksen eli ID:n, niin voit liittää verkkokaupan NettiX:n palveluun kohdassa Markkinointi > NettiX tuoteintegraatio.

 

Tuotteiden liittäminen nettimarkkina.com tai nettivaraosa.com -palveluun

Voit valita lähetettävät tuotteet kohdassa Tuotteet > Tuotteet löytyvässä tuotelistassa valitsemalla halutut tuotteet ja valitsemasi listan yläpuolella olevista työkaluista Vie > Lähetä NettiX.

 

Valittuasi lähetettävät tuotteet, pitää ensin valita tuleeko tuotteet Nettimarkkinaan vai Nettivaraosaan. Sen jälkeen tulee valittavaksi tarkemmat tiedot millä tuotteet lisätään kyseiseen palveluun. Määritä sopivat asetukset ja napsauta "Vie". Voit myös tarkastella ja muokata asetuksia tuotekohtaisesti kohdassa Tuotteet > [avaa tuote] > NettiX tuoteintegraatio.

 

Omat ilmoitukset Nettimarkkina.com:ssa

Kirjautumalla nettimarkkina.com palveluun näet Omat ilmoitukset -sivulla verkkokaupasta tuodut tuotteet. Voit muokata tuotteiden tietoja tarvittaessa myös tällä sivulla.

 

Tilaaminen Nettimarkkina.com:sta

Kun asiakas haluaa ostaa tuotteen nettimarkkina:n sivulla, hän painaa Tilaa verkkokaupasta nappia, jolloin asiakas ohjataan verkkokaupan tuotesivulle ja tilaus tehdään normaalisti verkkokaupan asiakkaana.

Jaa sisältö