Etusivu » Tuki » Mash Lasku ja Osamaksu

Mash Lasku ja Osamaksu

Starter Yes
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

 

Mash tarjoaa joustavia luotto- ja lainaratkaisuja. Heiltä saa nyt myös verkkokauppaan kauppiaalle riskittömät lasku- ja osamaksupalvelut.  Tarkemmat kuvaukset heidän palveluistaan löytyy heidän sivuiltaan.

 

Käyttöönotto

MAsh maksutavan voi lisätä kauppaan kohdassa Asetukset > Maksu valitsemalla listan alareunan valikosta "Mash Lasku ja Osamaksu" ja napsauttamalla "tallenna". Kun maksutapa on lisätty, niin se näkyy tällöin kohdassa Asetukset > Maksu olevassa listassa ja napsauttamalla sitä pääsee siirtymään sen asetuksiin. Mashin maksuavan asetuksissa välilehdellä "Asetukset" löytyy kohta kohdalta ohjetta sen käyttöönottoon kaupalle. Maksupalvelun saa rekisteröityä suoraan maksutavan asetuksista syöttämällä kysytyt yhteystiedot ja napsauttamalla "Tilaa tunnukset" tai jos sopimus on jo olemassa, niin tunnukset voi syöttää asetussivulle kun ensin napsauttaa "Minulla on jo Mash-tunnukset" -linkkiä.

 

 

Käyttö

Kun maksutapa on asetettu kaupassa käyttöön, niin kaupan loppuasiakkailla on tällöin tilatessaan käytettävissä Mash Osamaksu ja Lasku maksutavat.

 

 

Kun asiakas maksaa tilauksen Mash-maksutavalla, niin kyseisen tilauksen tiedoissa maksutavan välilehdellä näkyy tarkempia tietoja maksusta.

 

Kun maksu on aktivoitu, niin tilauksen maksutavan välilehdellä on kohta "Palautukset", jossa voi tehdä tilauksesta palautuksen joko koko tilauksen summalle tai osittain.

Palauta kaikki - Tästä napista saa palautettua koko tilauksen summan.
Palauta valitut tuotteet - Tällä saa tehtyä osittaisen palautuksen kun ensin valitsee halutut tuotteet.
Korjaa tilausta - Tästä napista saa lisättyä tuotteita tai muokattua maksua muuten. Toiminnolla voi joko lisätä positiivisen tai negatiivisen rivin maksuun. Sillä voi joko lisätä tuotteen kaupasta tai sitten tehdä vapaamuotoisen muutoksen.

 

Mash integraation FAQ

K: Miksi kauppaan tulee tilauksia maksamattomana vaikka olen merkinnyt maksutavalle, että tilauis muodostuu vasta maksun jälkeen.
V: Tilaus täytyy muodostaa etukäteen tietyissä tapauksissa esim. kun Mash palvelulta tulee maksusta tila "pending" eli täytyy odottaa, että hyväksyvätkö he maksun vai ei. Tällöin täytyy ostoskori muuttaa tilaukseksi, että sen sisältö ja summat ei muutu sillä välin kun maksusta tietoa odotellaan.

Jaa sisältö