Etusivu » Tuki » Kytkytuotteet

Kytkytuotteet

Starter No
Mini No
Active Yes
Pro Yes

Kytkytuotetoiminnolla voit tehdä tuotepaketin, joka sisältää verkkokaupan normaaleja tuotteita, joille voit antaa yhteishinnan. 

 

Kytkytuotteen luominen

Voit luoda uuden kytkytuotteen kohdasta Tuotteet > Uusi > Kytkytuote

Tuotteelle tulee normaalin tuotteen tapaan oma nimi, kuvaukset ja kuvat. Erona normaaliin tuotteeseen on Kytkytuotteet-välilehti. Siellä liitetään kytkytuotteeseen ne verkkokaupan tuotteet, jotka halutaan myydä sen kanssa yhdessä. Tässä rajoituksena on, että kyseisten tuotteiden täytyy olla samaa veroluokkaa ja kytkytuotteessa ei voi olla vaihtoehtojen valintaa, joten et voi asettaa kokonaista vaihtoehtotuotetta kytkytuotteeseen. Kytkytuotteeksi voidaan kuitenkin asettaa yksittäinen vaihtoehto.

Liittäminen voidaan tehdä suoraan syöttämällä tuotenumero ja tallentamalla tai napsauttamalla "Liitä tuotteet" -nappia ja valitsemalla tuotteet avautuvan ikkunan kautta.

 

Kytkytuote kaupassa

Kytkytuote näkyy kaupassa samalla tavalla kuin normaali tuote, mutta mikäli kytkytuotteen hinta on edullisempi kuin tuotteet erikseen ostettaessa, näytetään asiakkaan etu tuotesivulla. Kytkytuotteen tuotesivulla näytetään myös pakettiin kuuluvat tuotteet.

Jaa sisältö