Facebookin tuotesyöte

Pro Yes

Vaihtoehto 1 - Google Shopping -tuotesyöte

Saatavilla Active & Pro -kaupoissa. Facebookin Business manageriin voidaan tuoda Google Shopping -syöte sellaisenaan.

1. Luo syöte Markkinointi > Tuoteportaalit > Google Shopping -sivulla
  2. Valitse tunnus, salasana ja tuotesyötteen nimi (voivat olla mitä vain, niitä ei tarvita kun tuotetta käytetään Facebook-syötettä varten)
  3. Valitse vietäväksi kaikki tuotteet tai valikoi yksitellen
  4. Paina lopuksi "Vie" ja klikkaa "Näytä vientitiedosto"
  5. Kopioi tuotesyötteen osoite leikepöydälle

Google shopping syötteen luonti

Katalogin luonti Facebookin Business managerissa

1. Valitse Assets > Catalogs -sivulla "Create catalog"
  2. Valitse tyypiksi E-commerce
  3. Valitse "Upload product info" ja paina "Create"
  4. Kun katalogi on luotu, valitse "Add data source > Add new product"
  5. Valitse "Use data feeds" (kuva)
  6. Valitse "Set schedule", liitä Google shopping -syötteen osoite ja paina "START UPLOAD" (kuva)
  7. Tuonnin jälkeen tuotteet löytyvät Business managerin "Products" välilehdeltä.

Tuotesyötteen tuonti

Vaihtoehto 2 - Manuaalinen csv-tiedoston luonti

Kuten edellinen, mutta valitse "Upload once" Set a schedule -valinnan sijaan.

1. Tee vienti verkkokaupan tuotteista Tuotteet > Tuo ja vie -sivulla
  2. Lataa Facebookin csv-tiedoston pohja tuotesyötteen valinnan sivulta ja muokkaa verkkokaupan vientitiedosto FB:n pohjaa vastaavaksi