Tilauksen peruutuslomake

Verkkokaupassa on toiminto, jolla asiakas voi ilmoittaa verkkokaupan sivulla tekemänsä tilauksen peruuttamisesta. Verkkokauppa voi vapaasti päättä millä tekniikalla peruutusilmoituksia otetaan vastaan, kunhan ilmoitusten tekeminen on mahdollista ja tästä kerrotaan asiakkaalle asianmukaisesti.

Verkkokaupan toimitusehdot

Jos kaupantekoon liittyy mitä tahansa rajoituksia, niistä pitää kertoa hyvissä ajoin – ei vasta sitten, kun asiakas on nähnyt vaivaa ja täyttänyt ostoskorinsa. Asiakkaan on hyvä saada tietää esimerkiksi tuotekohtaisista osto- tai aikarajoituksista selvästi tuotteen yhteydessä. On myös syytä kertoa, jos toimitusaika pitenee siksi, että kauppias ei toimita tuotetta suoraan varastosta, vaan tilaa sen muualta.

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

Kunnollinen hakukonenäkyvyys on otettu yhdeksi tärkeimmäksi tavoitteeksi verkkokaupan kehityksessä ja asiakkaidemme kauppojen onkin todettu pääsevän hakutulosten kärkipaikoille kohtuullisella työmäärällä. Yleisimmät tarvittavat tekniset toimenpiteet hakukoneoptimointiin on automatisoitu. Tässä esittelemme tärkeimmät keinot, joilla voit parantaa kauppasi näkyvyyttä hakukoneissa.

Jaa sisältö