Klarna

Klarna Checkout on maksutapa, jonka avulla asiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkokaupassa laskulla, erämaksulla, verkkopankissa tai luottokortilla. Asiakkaan luottokelpoisuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä ja Klarna kantaa vastuun mahdollisesta luottoriskistä laskulla myytäessä. Tässä ohjeesta aiheesta tarkemmin.

Checkout

Checkout on maksuoperaattori, jonka avulla saat kaikki kotimaiset verkkopankit ja luottokortit maksutavaksi kauppaasi yhdellä sopimuksella.

Euroloan

Euroloan on puhtaasti kotimainen rahoituspalvelu, joka tarjoaa joustavia luotto- ja lainaratkaisuja. Heiltä saa nyt myös verkkokauppaan kauppiaalle riskittömät lasku- ja osamaksupalvelut. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

Bambora PayForm

Bambora PayForm (ent. Maksukaista) on verkkokauppaan ja kaikkeen verkossa tapahtuvaan maksamiseen suunniteltu palvelu, joka voidaan ottaa käyttöön itsepalveluna. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

Paytrail

Paytrail (entinen Suomen Verkkomaksut) on maksuoperaattori, jonka avulla saat kaikki kotimaiset verkkopankit ja luottokortit maksutavaksi kauppaasi yhdellä sopimuksella.

PayEx

PayEx toimittaa maksamisen kokonaisratkaisuja Pohjoismaihin sekä Eurooppaan. Monet PayExin maksupalveluista toimivat myös globaaleilla markkinoilla.

Jousto

Jousto tarjoaa verkkokauppoihin lasku ja osamaksu -maksutapoja. Jousto tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuuden tilauksen yhteydessä ja positiivisen päätöksen jälkeen asiakas voi tehdä tilauksen loppuun. Tässä ohjetta Jouston käyttöönottoon.

Payson

Payson maksupalvelulla voit ottaa vastaan maksuja korteilta, pankeista, tekstiviestimaksuista ja laskuista (laskut ainoastaan SEK). Payson on myös suunniteltu toimimaan mobiilissa. Paysonilla ei ole kuukausimaksuja eikä aloitusmaksua vaan ainostaan maksat maksutapahtumista. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

ERPLY kassajärjestelmä

ERPLYllä hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta ja itse valitsemallasi päätelaitteella. Verkkokauppa on mahdollista liittää ERPLYn kanssa, jolloin niiden välillä siirtyvät tiedot automaattisesti. Tässä ohjeessa aiheesta enemmän.

Jaa sisältö