3. Maksaminen

Klarna

Klarna Checkout on maksutapa, jonka avulla asiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkokaupassa laskulla, erämaksulla, verkkopankissa tai luottokortilla. Asiakkaan luottokelpoisuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä ja Klarna kantaa vastuun mahdollisesta luottoriskistä laskulla myytäessä. Tässä ohjeesta aiheesta tarkemmin.

ERPLY kassajärjestelmä

ERPLYllä hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta ja itse valitsemallasi päätelaitteella. Verkkokauppa on mahdollista liittää ERPLYn kanssa, jolloin niiden välillä siirtyvät tiedot automaattisesti. Tässä ohjeessa aiheesta enemmän.

Bambora PayForm

Bambora PayForm (ent. Maksukaista) on verkkokauppaan ja kaikkeen verkossa tapahtuvaan maksamiseen suunniteltu palvelu, joka voidaan ottaa käyttöön itsepalveluna. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

Payson

Payson maksupalvelulla voit ottaa vastaan maksuja korteilta, pankeista, tekstiviestimaksuista ja laskuista (laskut ainoastaan SEK). Payson on myös suunniteltu toimimaan mobiilissa. Paysonilla ei ole kuukausimaksuja eikä aloitusmaksua vaan ainostaan maksat maksutapahtumista. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

Jousto

Jousto tarjoaa verkkokauppoihin lasku ja osamaksu -maksutapoja. Jousto tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuuden tilauksen yhteydessä ja positiivisen päätöksen jälkeen asiakas voi tehdä tilauksen loppuun. Tässä ohjetta Jouston käyttöönottoon.

Sivut

Jaa sisältö