Matkahuolto

Verkkokaupasta löytyy integraatio Matkahuollon järjestelmään, jonka avulla on mahdollista hakea ja tulostaa pakettilaput tilauksille suoraan verkkokaupasta. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

PostNord

Postnord Logistics tarjoaa verkkokaupan kuljetuspalveluita Pohjoismaissa sekä kansainvälisesti. Verkkokauppa voidaan integroida Postnordin palveluihin, jolloin tilaukset välitetään automaattisesti Postnordin järjestelmään ja asiakas voi valita itselleen sopivan noutopisteen ja seurata toimituksen kulkua seurantakoodeilla.

Unifaun

Unifaunin kautta saa verkkokaupan kuljetuspalvelut globaalisti. Verkkokauppa voidaan integroida Unifaunin palveluihin, jolloin tilaukset välitetään automaattisesti Unifaunin järjestelmään ja asiakas voi valita itselleen sopivan noutopisteen ja seurata toimituksen kulkua seurantakoodeilla.

Tilauksen peruutuslomake

Verkkokaupassa on toiminto, jolla asiakas voi ilmoittaa verkkokaupan sivulla tekemänsä tilauksen peruuttamisesta. Verkkokauppa voi vapaasti päättä millä tekniikalla peruutusilmoituksia otetaan vastaan, kunhan ilmoitusten tekeminen on mahdollista ja tästä kerrotaan asiakkaalle asianmukaisesti.

Shipfunk

Shipfunkin palvelulla saat useamman logistiikkayrityksen toimitusvaihtoehdot yhdellä sopimuksella. Vilkkaan verkkokauppoihin on rakennettu integraatio, jonka avulla tiedonsiirto verkkokaupan ja Shipfunkin välillä onnistuu automaattisesti. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

Jaa sisältö