Utskrift av adressetiketter | Vilkas Group

Skriven av Vilkas | 2019-aug-28 21:00:00
Pro

Man kan skriva ut adressetiketter direkt i webbutiken med en etikettskrivare och med hjälp av funktionen för Itella Prinetti Port Payé. Om man fyller i sitt Itella Port Payé avtalsnummer så fungerar etiketterna för Port Payé och om man inte fyller i något avtalsnummer så kan etiketterna användas på vanliga kuvert.

Inställningar för adressetiketter

På sidan Inställningar > Logistik / lagertjänster > PortPayé inställningar finns inställningar för etiketterna. Där fyller man i avsändarens adress samt etiketternas storlek. Om man fyller i sitt avtalsnummer så bestämmer fälten "Modell" och "Format" hur det skrivs ut på etiketten. Om avtalsnumret inte fylls i så har de fälten inte någon betydelse.

När inställningarna är korrekta så kan du skriva ut en etikett för en enskild order på beställningssidan "Allmänt" genom att klicka på länken "Skriv ut PortPayé".

Etikettens utseende

Om man väljer att visa avsändaradressen och inte fyller i något avtalsnummer så skrivs etiketten ut som vanligt.

Om man fyller i sitt Port Payé avtalsnummer så skrivs också de nödvändiga märkena ut på etiketten.

Skriv ut flera etiketter samtidigt

På sidan Beställningar > Beställningar kan man välja flera beställningar och sedan välja "PortPayé" i menyn högst upp. Då skrivs adressetiketterna ut för de valda beställningarna på samma gång. "PortPayé"-knappen kan också finnas i menyn bakom valet "Leverans" om butiken använder flera logistikintegrationer.