Statistik i webbutikens administration

Skriven av Vilkas Support | 2022-maj-25 11:49:09

I Vilkas Suite-butikernas administration hittar du små praktiska indikatorer som gör att du enkelt kan se vad som händer i butiken med bara ett ögonkast. Dessa hittar du på sidan Start > Dashboard.

Börja se statistiken

Om du ännu inte har lagt till någon statistik-widget i din butik, kommer knappen + Lägg till widget på den här sidan att låta dig lägga till de önskade widgetarna på sidan. Om du inte har en klar uppfattning om vilka som är bra att använda, lägg då till alla och ta sedan bort de som du inte tycker är användbara. Du lägger till widgeten genom att först välja område till vänster och sedan klicka på widgeten.

På sidan kan du sedan flytta runt ordningen på widgeterna och även ta bort de du inte vill använda genom att föra musen över widgeten och sedan klicka på x i övre högra hörnet.

Om fliken Kom igång alltid öppnas när du loggar in i butiken så kan du klicka dig igenom länkarna i de olika avsnitten så att de är färdiga. Då när du loggar in öppnas inte längre denna sektion som standard utan den fliken du senast var inne på öppnas istället, som t.ex. Dashboard.