Skräddarsydda produkter

Skriven av Vilkas Support | 2022-maj-25 11:49:19

I Vilkas Pro-butikerna hittar du en funktion för skräddarsydda eller anpassade produkter. Med den här funktionen kan man lägga till text- eller bildfält för produkten, vilket gör att kunden sedan kan anpassa produkten genom att lägga till sin egen text eller ladda upp en bild när de köper produkten.

När den här funktionen finns i butiken hittar du fliken Anpassning i produktens inställningar. Genom att öppna den fliken kommer du till inställningarna.

På den här sidan hittar du flera inställningar för anpassningen. Högst upp måste du först aktivera anpassningen för produkten.

Om man vill visa en förhandsvisningsbild av produkten och lägga till fält över bilden, ställer man in Visa förhandsgranskning: Ja

Du kan även skriva en text med instruktioner för anpassningsfälten. Här kan man skriva in vilken slags information som kan läggas till för produkten.

Längre ner finns inställningarna för text- och bildfälten man kan lägga till.

1. Man kan lägga till högst fem olika text- eller bildfält.
  2. Det är viktigt att ge tydliga namn på fälten.
  3. Du kan välja om textfälten ska ha en eller flera rader och maximalt antal tecken.
  4. Du kan också välja mellan olika teckensnitt för textfälten.
  5. Du kan ange en minimistorlek i pixlar för bildfältet och välja vilka filformat som kan laddas upp.
  6. Du kan välja om anpassningen för fältet är obligatorisk eller inte.

De bildformat och typsnitt som tillåts i de tidigare inställningarna är produkttypsspecifika, dvs produkter av samma produkttyp har samma inställningar. Se bilden nedan för mer information om vilka inställningar du hittar där.