Produkt med öppet pris | Vilkas Group

Skriven av Vilkas Support | 2020-jan-02 22:00:00
Pro

I Vilkas Suite-butiker kan man lägga till produkter som inte har ett fast pris, utan kunden själv kan välja till vilket pris de vill köpa produkten. Detta är väldigt användbart för t.ex. donationer, presentkort eller om man kanske kommit överens med en kund om ett pris som inte finns som ett fast pris.

När man öppnar en produkt från sidan Produkter > Produkter genom att klicka på produktnumret så finns där en flik som heter Open price. Här finns inställningarna för att ge produkten ett öppet pris.

I inställningarna för öppet pris kan du välja om produkten ska ha ett öppet pris, vilken titel som ska användas innan priset och vilka inställningar som ska användas för priset.

Is open price product: Ja/Nej – Här väljer du om den här produkten ska ha ett öppet pris.
Add price to product name: Ja/Nej – Här kan du välja om du vill att priset som kunden väljer ska visas som en del av produktnamnet i varukorgen och orderbekräftelsen eller om priset bara visas som vanligt.
Titel – Här väljer du vilken text som ska visas innan prisfältet på produktsidan.
Min – Du kan ställa in ett minimumvärde för det pris som kunden väljer.
Max – Du kan ställa in ett maximumvärde för det pris som kunden väljer.
Step – Du kan ange det intervall som priset kan väljas till.
Rounding precision – Du kan ange hur priset avrundas, det vill säga om priset kan anges i öre, kronor eller till och med tiotals eller hundratals kronor.