Paytrail | Vilkas Group

Skriven av Vilkas Support | 2015-mar-24 22:00:00
Pro

Paytrail är en betalningstjänst som låter dig ta betalt i din butik med kreditkort och alla finska internetbanker i ett och samma avtal. Passar om du vill expandera till Finland.

Installation av Paytrail i butiken

Gå till sidan Inställningar > Betalning i administrationssidorna och skapa ett nytt betalningssätt genom att välja "Paytrail" från drop down-menyn och klicka sen "Spara".

Det nya betalningssättet läggs till i listan.

Öppna det nya betalningssättet genom att klicka på dess namn, lägg till "Handlarens ID" och "Handlarens lösenord" på sidan Inställningar, denna information finner du i dokumenten skickade av Paytrail.

Slutligen, ställ in betalningssättet som synligt på sidan Allmänt.

Visa betalningssättens logotyper i butiken

Du kan lägga till logotyperna för de betalningssätt som du har avtal med från sidan Design > Avancerad design. Tryck på "Infoga sidelement" och välj "Logotyper av godkända betalningssätt (Paytrail)" och tryck på "Infoga". Spara till sist genom att klicka på "Spara".

Obs För att kunden ska kunna betala med Paytrail måste adressen innehålla land. Ställ in land som synligt och obligatoriskt i inställningarna på sidan Inställningar > Varukorgsinställningar > Registrering. Vilka land som är tillåtna kan du ställa in på sidan Inställningar > Landsintställningar > Länder. Om du endast säljer i Sverige och Finland så kan du ta bort alla andra länder från listan.

Läs mer: