Maksukaista | Vilkas Group

Skriven av Vilkas Support | 2016-mar-22 22:00:00
Pro
Denna funktion kommer att avlägsnas. Rekommenderas att inte tas i bruk i din nya butik.

Maksukaista är en betaltjänst som är utvecklad för e-handel och alla slags onlinebetalningar som du kan aktivera själv. Här finns mer information (på finska).

Aktivera Maksukaista i din butik

Maksukaista kan läggas till i butiken på sidan Inställningar > Betalning genom att välja "Maksukaista" från rullgardinsmenyn och klicka på "spara". När betalsättet har lagts till visas det längst ned i listan och genom att klicka på det kommer du till inställningarna. På fliken "Inställningar" finns instruktioner om hur man börjar använda och registrerar sig hos Maksukaista.

Om du redan har ett avtal med Maksukaista klickar du på länken "Jag har redan ett Maksukaista-avtal" och där kan du då fylla i din API- och .................. Utöver det väljer du också vilka betalsätt som ska finnas tillgängliga för kunderna att välja på. Kort, fakturor och delbetalningar måste du först avtala separat med Maksukaista för att de ska fungera.

De betalsätt du har i ditt avtal med Maksukaista och som du aktiverat i inställningar finns sedan tillgängliga i kassan för kunden.