Euroloan | Vilkas Group

Skriven av Vilkas Support | 2017-jul-10 21:00:00
Pro

Euroloan är en finländsk finanstjänst som erbjuder flexibla kredit- och lånelösningar. De erbjuder nu också riskfria tjänster för faktura- och delbetalningar för e-handlare som använder Vilkas webbutiker. Mer information om Euroloan finns på deras webbsidor (på finska).

Inställningar

Euroloan kan läggas till som ett betalsätt på sidan Inställningar > Betalning genom att välja "Euroloan Faktura och Delbetalning" i listan längst ner och klicka på "Spara". När betalsättet är sparat finns det längst ner i listan och genom att klicka på namnet kommer du till inställningarna. På fliken "Inställningar" finns instruktioner om hur du registrerar dig hos Euroloan och kommer igång. Du kan registrera dig för betaltjänsterna direkt via inställningarna genom att fylla i den information som behövs och klicka på "Registrera". Om du redan har ett avtal med Euroloan så kan du klicka på länken "Jag har redan ett konto hos Euroloan" för att kunna fylla i dina användaruppgifter.

Användning

När betalsättet lagts till i butiken och är synligt för slutkunderna kan de i kassan välja att betala med faktura eller delbetalning via Euroloan.

När kunden betalat med Euroloan så finns mer information om betalningen på fliken "Euroloan Faktura och Delbetalning" för den beställningen.

När betalningen aktiverats så kan man även använda underfliken "Återbetalningar" för att göra en återbetalning för hela summan eller bara för en del av den.

Återbetala allt - Med den här knappen kan du återbetala hela summan.
Gör återbetalning för valda produkter - Med den här knappen kan du återbetala de rader du först valt.
Ändra betalning - Den här knappen låter dig lägga till produkter eller göra ändringar i betalningen. Man kan lägga till både positiva eller negativa rader till betalningen. Man kan t.ex. lägga till en produkt från butiken eller manuellt göra ändringar.

sökord: faktura, delbetalning, betalsätt, kredit, månadsbetalning