vilkas_p5_verkkotunnus

Egen domän

Med en egen domän kan du skapa ett varumärke för din webbutik som gör den enklare att komma ihåg och känna igen. Därför är det viktigt att välja en fiffig domän som är enkel att komma ihåg och som står sig med tiden. Hos oss kan du beställa domäner som slutar på .se, .fi, .no, .com eller .net.

Om din butik finns i MyVilkas så ska du beställa din domän därifrån via sidan "Produkter och tjänster". Domäner faktureras i MyVilkas enligt den valda faktureringsperioden (100kr/mån). Om din butik inte finns i MyVilkas kan du göra domänbeställningen med formuläret nedan.

vilkas_p7_spostipalvelut

Google Workspace-paket

Google Workspace-paketet innehåller alla verktyg ett företag behöver som e-postkonton, kalendrar, office-program, lagringsutrymme i molnet och verktyg för videomöten.

Varje användare kan ha en egen e-postadress och man kan dessutom skapa de gruppadresser man vill använda som t.ex. info@exempel.se eller support@exempel.se.

Google kalender integreras enkelt med andra kalendersystem och din mobiltelefon. Det är också enkelt att dela sin kalender med andra medarbetare.

Med Google office-program kan du effektivt skapa, dela och samarbete i t.ex. textdokument, kalkylark och presentationer. Genom att spara dem i Google Drive kan man komma åt dem från vilken enhet som helst och att dela dem inom företaget är superenkelt.

Google Meet ger dig ett utmärkt verktyg för videomöten med dina kollegor eller kunder.

Företagets dokument lagras på ett och samma säkra ställe och automatiska säkerhetskopior samt virusskydd håller informationen säker.

Du kan använda din e-post och kalender direkt i vilken webbläsare som helst eller med det e-postsystem du föredrar via datorn, surfplattan eller mobilen. Gmail fungerar utmärkt tillsammans med Microsoft Outlook, Apple Mail och Mozilla Thunderbird.

Google Workspace-paketet säljer vi endast som en extratjänst till domännamn och kan bara beställas först när domännamnet redan beställts.

Workspace-kontot skapas alltid med användarens för- och efternamn, t.ex. anna.andersson@exempel.se. Huvudanvändaren blir administratören. Om fler användare önskas utöver huvudanvändaren, fyll då i användarens förnamn och efternamn i rutan "Önskade e-postaddresser + div. alias". Generella e-postadresser så som t.ex. info@exempel.se eller support@exempel.se kan skapas som alias om det endast är en användare eller som en grupp för flera användare.