Etusivu » Pelastetaan kauppa

Pelastetaan kauppa

 

#pelastetaankauppa

Pelastetaan kauppa!

Kotimainen kauppa tarvitsee verkkokauppaa enemmän kuin koskaan. Varaudutaan yhdessä viemällä joulukauppa verkkoon.

 

Kivijalkakauppias, tartu toimeen!

Koronan ensimmäisestä aallosta selvittiin yhdessä. Monet yritykset ottivat huikean digiloikan ja perustivat verkkokaupan parissa päivässä.
Joidenkin asiantuntijoiden mukaan koronan toinen aalto on jo täällä, toisten mielestä vasta tuloillaan. Joulusesonkiin valmistautuminen on kuitenkin aloitettava viimeistään nyt, joten päätimme aloittaa myös Pelastetaan kauppa -kampanjan toisen aallon.
Toisen aallon ei uskota aiheuttavan aivan yhtä massiivisia toimia kuin ensimmäisen, mutta moni kuluttaja ymmärrettävästi vähentää fyysisissä liikkeissä asiointia. Joululahjasesongin alkaessa moni tilaakin lahjat verkossa.
Lue, kuinka kivijalkakauppiaina aloittaneet Suklaapuoti ja Oranssi Orava selviytyivät ensimmäisen aallon koronasulusta verkkokaupan voimin.

Onko sinulla jo verkkokauppa auki? Rekisteröi verkkokauppasi Pelastetaankauppa.fi-portaaliin! Rekisteröityminen ei maksa mitään. 

Pelastetaankauppa.fi

 
 

Vuosi verkkokauppaa puoleen hintaan

  • Saat verkkokaupan auki vaikka päivässä. Saat verkkokauppa-alustan kuukausimaksut vuodeksi puoleen hintaan.
  • Suomen parhaat asiantuntijat verkkokaupan eri osa-alueilta auttavat verkkokauppasi rakentamisessa talkoohengessä – emme siis peri neuvonnasta maksua.
  • Saatamme sinut ja asiakkaasi yhteen verkossa.
  • Valittavanasi tarjouksessa on 360 päivän sopimuskausi.
  • 100 % tyytyväisyystakuu. 

Avaa yrityksellesi verkkokauppa

ALOITA NYT

 

Olet sydämellisesti tervetullut Vilkas-verkkokauppiaaksi!

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Seuraamme koronatilannetta ja pidämme tarjouksen voimassa niin pitkään, kun arvioimme siitä olevan hyötyä kivijalkayrittäjälle poikkeustilanteessa. Tarjous koskee uusia Vilkas Now -kauppoja. Kampanjaedun saadaksesi voit valita kaupallesi 360 päivän sopimuskauden. Huomaathan, että valitsemasi sopimuskausi on sitova sopimusjakso, jonka aikana verkkokauppaa voidaan päivittää vain laajempiin kauppatyyppeihin. Valitsemasi sopimuskauden jälkeen sopimus jatkuu valitsemallasi sopimuskaudella, ellet irtisano sopimusta tai muuta sitä. Tarjousjakso, jonka aikana verkkokauppa-alustan kuukausimaksut ovat - 50 %, kestää yhden vuoden, jonka jälkeen palvelu jatkuu normaalilla hinnalla, ellet irtisano sopimusta. Kun avaat verkkokaupan ensimmäisen kerran, aukeaa se testitilassa. Voit käyttää kauppaa testitilassa 30 päivää, jonka jälkeen kauppa on viimeistään ostettava, jos haluat hyödyntää tarjouksen. MyVilkas-järjestelmässä olevaa saldoa ei voi muuttaa rahaksi. Neuvonta puhelimitse ja sähköpostitse on ilmaista, mutta verkkokauppaan toteutettavista muutoksista peritään erillinen toimenpidemaksu. Kaupan tasoa ei voi vaihtaa kesken 12 kuukauden tarjousjakson.


Vilkas Now'n normaalihinnat:

360 päivän sopimusjaksolla (alv 0 %):

  • Now S     19 € / kk 
  • Now M    48 € / kk
  • Now L     75 € / kk
  • Now XL 139 € / kk

Avaa yrityksellesi verkkokauppa

ALOITA NYT

Jaa sisältö