Asiakkaat odottavat tuotteitasi

Itsesi näköinen verkkokauppa

Oletko pyöritellyt mielessäsi ajatusta oman verkkokaupan avaamisesta? Vaatteita, käsitöitä, sisustusesineitä, kosmetiikkaa… miksi et tarjoaisi upeita shoppailukokemuksia verkon muille samanmielisille? Vilkas-verkkokauppa-alustalla se on helpompaa kuin uskotkaan – tietoturvasta tinkimättä.

Kauppa, josta itsekin pitäisit

Hyvään verkossa asioimisen kokemukseen kuuluvat sellaiset asiat kuin vaivattomat tuotepalautukset, kampanja- ja alennuskupongit, tuotteiden arvostelumahdollisuus ja tehokas hakusuodatin. Kaikki nämä löytyvät vakiona Active-paketistamme.

Myy tehokkaasti

Hyvin integroidut ja joustavat maksuvaihtoehdot sekä valmiit toimitusratkaisut helpottavat tehokasta myymistä. Tuotteiden tehokas hallinta on tärkeää valikoimasi kasvaessa, ja hakukoneoptimoinnin avulla kauppasi löytyy helposti.

Menestyksen ABC

Hyvin hoidettu verkkokauppa voi odottaa keskimäärin liki 50 % vuosikasvua. Näillä vinkeillä menestyt.

Lue lisää

Jätä tekniikka meille

Sinun työsi on palvella asiakkaita ja kehittää kauppaasi – meidän varmistaa, että kaikki toimii.

Lue lisää

Aloittamisen opas

Kokemuksesta tiedämme, miten verkkokauppa kannattaa pystyttää. Lataa selkeä ohje ilmaiseksi!

Lue lisää

Shop.golla.com

”Täytyy ymmärtää mitä oma organisaatio tarvitsee ja valita organisaatioon sopivin kumppani ja järjestelmä. Yhteistyö Vilkkaan kanssa on ollut erittäin helppoa. Olemme saaneet nopeasti toimivia ratkaisuja. Verkkokaupan selkeä design edustaa Gollan imagoa ja tekee navigoinnista helppoa asiakkaalle. Gollan verkkokauppa on käytettävissä englanniksi ja saksaksi 17 Euroopan maassa."

Tutustu

Verkkokauppiaidemme myynti kasvaa keskimäärin 43% vuodessa

Seuraamme neljä kertaa vuodessa verkkokauppiaiden menestystä Verkkokauppaindeksin® avulla. Vuodesta 2006 alkaen Vilkkaan verkkokauppa-alustaa käyttävien verkkokauppiaiden myynti on kasvanut keskimäärin 43,80 % vuodessa. Liity mukaan verkostoon ja saat myyntisi kasvuun!

Liity mukaan

Kaino

Tässä yksi esimerkki menestyvistä verkkokauppiaistamme

Tutustu referensseihimme

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Oman verkkokaupasi avaaminen on vain muutaman klikkauksen päässä. Aloita 30 päivän ilmaisella kokeilulla. Suosituin pakettimme on nimeltään Active, josta löytyy kaikki tarpeellinen. Tutustu linkin kautta Active-paketin hinnoitteluun sekä monipuolisiin ominaisuuksiin.

Tilaa

Jaa sisältö