Etusivu » Gon tekniikka

Gon tekniikka

RÄÄTÄLÖIDYN VERKKOKAUPAN TEKNIIKKA

Vilkas tarjoaa Suomen parasta osaamista SaaS- eli Software as a Service -pilvipalveluiden toimittamisesta verkkokaupoille. Ylläpidämme kaikkiaan noin 1 700 verkkokauppaa, joista noin 50 on räätälöityjä Vilkas Go -ratkaisuja. Meillä on yli 20 vuoden kokemus palveluiden teknisestä ylläpidosta ja kehittämisestä. Verkkokauppapalvelun korkea saatavuus on tärkeä tekijä, ja tässä olemme onnistuneet vuodesta toiseen. Vilkkaan tarjoamat palvelut ovat käytettävissä ja valvonnan alla 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

Huolehdimme SaaS-palveluna asiakkaan verkkokaupan teknisestä ylläpidosta sisältäen tarvittavan laitteiston. Ylläpitoon sisältyy oletuksena ns. minor-versiopäivitysten asentamiset ja vastaamme myös siitä, että kaikki kaupassa käytössä olevat lisäpalvelut, eli moduulit, ovat yhteensopivia ja että niistä on käytössä uusin ja tietoturvallisin versio. Isommista versiopäivityksistä sovimme aina asiakaskohtaisesti erikseen. Asiakkaana voit aina olla levollisin mielin ja jättää teknisistä asioista huolehtimisen meille.

LAITESALIT ILMAN KOMPROMISSEJA

Palvelut sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Valtin konesaleissa. Olemme hajauttaneet palvelut fyysisesti eri paikoissa oleviin konesaleihin korkean käytettävyyden takaamiseksi. Käyttöjärjestelmä-, sovellus- ja tietokantavalvontaa suoritetaan 24/7, ja ympäristöt varmuuskopioidaan vähintään kerran vuorokaudessa.

Otamme tietoturvan erittäin vakavasti, ja kaikki palvelut on suojattu vikasietoisilla palomuuri- ja kuormanjakoratkaisuilla. Käytössä on myös IDS (Intrusion Detection System, tunkeilijoiden havaitsemisjärjestelmä), joka tunnistaa ja estää erilaiset hyökkäysyritykset.

VILKAS GO -VERKKOKAUPAN OHJELMISTOT

Verkkokauppojen alustaratkaisuna hyödynnämme maailmalla laajassa käytössä olevia palveluita. Vilkas Go -verkkokauppa toteutetaan aina projektina, jossa yhdessä asiakkaan kanssa ensin selvitämme yrityksen tavoitteet ja verkkokaupan tarpeet. Näiden tietojen pohjalta ehdotamme asiakkaalle parhaiten sopivaa ratkaisua. Asiakkaan verkkokauppa voidaan toteuttaa ePages Enterprise- tai PrestaShop-ohjelmistolla. ePages on alan pioneeri, ja sen tarjoamia verkkokauppoja on käytössä maailmanlaajuisesti yli 100 000. PrestaShop-verkkokauppaohjelmisto on perustettu vuonna 2007, ja sitä hyödyntää tällä hetkellä yli 300 000 verkkokauppaa ympäri maailman.

Haluaisitko lisää tietoa Vilkas Go
-ratkaisuista?

Harkitsetko eri verkkokaupparatkaisuja tai haluatko vaihtaa nykyisen verkkokauppa-alustan uuteen? Autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, jotta teet parhaan ratkaisun pitkällä aikavälillä. Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta me haastamme, kyseenalaistamme, ideoimme, innovoimme ja ehdotamme erilaisia ratkaisuja. Lue Vilkas Go -kauppiaiden kokemuksista täältä.

Ole yhteydessä Vilkkaan myyntiin, niin jutellaan lisää. 

Vilkas Go -ratkaisumyyjät:

Mirjami Petro-Uotila
Puh. 050 5055 200

Timo Korvenoja
Puh. 050 65 013

Markku Korkiakoski
Puh. 0400 434 244

Email: etunimi@vilkas.fi

Takaisin >>

Jaa sisältö