Etusivu » Go-asiakkaita

Go-asiakkaita

CASE: Marttiinin verkkokauppa

Marttiinin verkkokauppa yhdistää asiakkaat ympäri maailman ja puukon valmistajat Rovaniemellä.

Seppä Janne Marttiini perusti puukkotehtaan vuonna 1928. Siitä alkoi tarina, jonka tuotteet tuntevat jokainen retkeilijä, kalastaja ja metsästäjä. Nykyään tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään perinteisen käsityön lisäksi modernia teknologiaa. Tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa verkkokauppa on olennainen kanava. Sen avulla kuluttajat ympäri maailman voivat tutustua koko valikoimaan.

"Aloitimme verkkokauppayhteistyön Vilkkaan kanssa jo vuonna 2010. Yksi pitkän yhteistyön tärkeimpiä tekijöitä on ollut saumaton yhteistyö ja tunne, että Vilkas on osa Marttiinin verkkokauppatiimiä. Aina oma henkilökunta ei ehdi seuraamaan kaikkia mahdollisia alan trendejä, ja silloin erittäin tärkeään rooliin nousee kumppanin kokemus ja osaaminen. Vilkas kertoo meille uusista ominaisuuksista ja palveluista ja sanoo myös rohkeasti vastaan ja haastaa, jos olemme tekemässä jotain sellaista, joka heidän mielestään ei ole järkevää", kertoo Marttiinin Ari Paksuniemi.

"Lisäksi Vilkkaan yhteyshenkilöt ja asiakaspalvelun saa nopeasti kiinni ja vastauksia kysymyksiin ei tarvitse odottaa pitkään. Jos joskus eteen on tullut asia, johon Vilkkaan omalta väeltä ei löydy heti vastausta, niin laajan kumppaniverkostonsa avulla meille on aina löytynyt sopiva henkilö tai yritys, jolta olemme saanut apua."

"Ei pidä unohtaa myöskään palvelun teknistä puolta ja sitä, miten erinomaisella tasolla palvelun saatavuus on ollut vuodesta toiseen. Vilkas tuo verkkokauppaan vakioituja uusia ominaisuuksia, joita voimme ottaa tarpeen mukaan käyttöön. Vilkas huolehtii myös kaikkien lisämoduulien päivityksistä ja koko ympäristön tietoturvasta. Näin me Marttiinilla voimme keskittyä olennaiseen, eli oman liiketoiminnan kehittämiseen ja erinomaisen asiakaspalvelun antamiseen", jatkaa Ari antaen Vilkkaan toiminnasta pelkkiä kehuja.

Marttiini Oy, Ari Paksuniemi, Chief Digital Officer

Case: Yliopistonverkkoapteekki.fi

Yliopistonverkkoapteekki.fi on edelläkävijä lääkkeiden ja muiden apteekkituotteiden markkinoijana ja jakelijana verkossa. Nykyään verkosta ostetaan paljon myös reseptilääkkeitä.

"Verkkoapteekkitoimittajalta edellytämme korkean ammattitaidon lisäksi turvallisuutta ja luotettavuutta. Lisäksi apteekkialan voimakas sääntely on vaatinut verkkoapteekiimme runsaasti räätälöintitarpeita. Päädyimme 10 vuotta sitten Vilkkaaseen, koska he täyttivät nämä odotukset ja heillä oli jo silloin näyttöä vaativista projekteista. Vilkkaan asiantuntijat ovat olleet luottamuksen arvoisia. Vahva suositus verkkokauppatoimittajaksi", kertoo apteekkari Jouko Savolainen Kuopiosta.

Itä-Suomen Yliopiston Apteekki, Jouko Savolainen, Apteekkari

Haluaisitko lisää tietoa Vilkas Go -ratkaisuista?

Harkitsetko eri verkkokaupparatkaisuja tai haluat vaihtaa nykyisen verkkokauppa-alustan uuteen? Autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, jotta teet parhaan ratkaisun pitkällä aikavälillä. Ole yhteydessä Vilkkaan myyntiin, niin jutellaan lisää. 

Vilkas Go -ratkaisumyyjät:

Mirjami Petro-Uotila
Puh. 050-5055 200

Timo Korvenoja
Puh. 050-65 013

Markku Korkiakoski
Puh. 0400-434 244

Email: etunimi@vilkas.fi

>> Takaisin Vilkas Go -sivulle

Jaa sisältö